Szakdolgozat, diplomaterv feladatválasztás tudnivalók

Szakdolgozat, diplomaterv feladatválasztás tudnivalók

Végzős Terméktervező és Géptervező hallgatók FIGYELEM!

 

FONTOS HATÁRIDŐ KÖZELEG! Azoknak a hallgatóknak, akik megszerezték a jogosultságot, hogy a 2018/2019 tanév őszi szemeszterében szakdolgozatot vagy diplomatervet készítsenek, augusztus 29-ig jelezniük kell a témajavaslatot a Tanszék felé.

A témajavaslat adatlap letölthető Word formátuma megtalálható a Tanszék honlapján:

Oktatás Diplomaterv/Szakdolgozat   Témajavaslat adatlap néven.

Kérjük, hogy a választott téma koordinálására kérjék fel a tanszék egyik munkatársát, majd a témajavaslat lapon tüntessék fel nevét a „Témavezető” rovatban. Amennyiben nem sikerül témavezetőt találniuk, akkor a Tanszék által kijelölt oktató fogja segíteni a munkájukat.

A feladatot kiíró cég által kijelölt szakmai vezető nevét a „Külső/Céges konzulens” rovatban kérjük megadni.

A kitöltött témajavaslatokat leadás előtt, minden esetben egyeztessék a témavezetővel és (amennyiben van) a külső/céges konzulenssel is!

  • A TERMÉKTERVEZŐ HALLGATÓK témajavaslatát kérjük elektronikus formában eljuttatni Dr. Szeghő Krisztina tanárnőhöz, a szegho.krisztina@gt3.bme.hu címre küldve.
  • A GÉPTERVEZŐ HALLGATÓK Diplomatervezés A (MSc) témajavaslatát kérjük elektronikus formában eljuttatni Dr. Váradi Károly tanár úrhoz, a varadik@eik.bme.hu címre küldve.
  • A GÉPTERVEZŐ HALLGATÓK Szakdolgozat (BSc) és Diplomatervezés A&B témajavaslatát kérjük elektronikus formában eljuttatni Dr. Nguyen Huy Hoang tanár úrhoz, a hoang@gt3.bme.hu címre küldve.

A témajavaslatok beérkezési határideje:   2018. augusztus 29.

A határidő módosítására nincs mód.

 

Budapest, 2018.06.12.

Dr. Horák Péter

egyetemi docens, tanszékvezető