Rajzelőkészítő

Rajzelőkészítő

Kedves Felvételizők!

A BME Ipari termék- és formatervező mérnök képzésére való felvétel alkalmassági vizsgához kötött, amelyre való felkészüléshez nagy segítséget jelent, ha a felvételit megelőzően előkészítő tanfolyamon vesztek részt.

A Gép- és Terméktervezés Tanszék előkészítőin elsajátíthatjátok azt a tudást, ami a sikeres alkalmassági vizsgához szükséges.

Fontos tudnivalók:

  • A Rajz alkalmassági előkészítő tanfolyam tanári vezetéssel történik.
  • A tanfolyam 10 x 3 óra időtartamú (hetente 1 alkalommal).
  • Tervezett tanfolyami csoportok időbeosztása: szombaton 10-13 óráig, illetve megfelelő létszám esetén szerdán 17-20 óráig.
  • Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a rajzi előkészítő tanfolyam a BME Ipari termék- és formatervező mérnöki képzés rajzi alkalmassági vizsgájára készít fel, más képzések alkalmassági vizsga követelményei ettől eltérők lehetnek.

Jelentkezés: 2019. október 10-től 2020. január 31-ig. Meghosszabítva 2020. március 31-ig.

A jelentkezés módja: a jelentkezési lap kitöltése és aláírása után szkennelve e-mailen: felveteli@gt3.bme.hu és a pok.zsuzsa@gt3.bme.hu címre elküldve,

VAGY ha a szkennelés nem megoldható, akkor levélben: a BME Gép- és Terméktervezés Tanszék, 1111 Budapest Műegyetem rkp. 3. postacímre elküldve.

Kezdési időpont: 2019. február 5. (szerda), illetve február 8. (szombat).

A tanfolyam díja: 80.000,- Ft (a díj az ÁFÁ-t tartalmazza)

Befizetés módja: banki átutalással szíveskedjenek a Magyar Államkincstár
10032000-01425279-0000000 sz. számlára átutalni, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni rajzi előkészítő tanfolyam GT3 – 057.

A tanfolyamra való jelentkezés akkor válik véglegessé, ha a jelentkező a tanfolyami díjat átutalta, és az átutalásról szóló banki igazolást (másolatot, illetve netbank visszaigazolást) a felveteli@gt3.bme.hu és a pok.zsuzsa@gt3.bme.hu e-mail címre elektronikusan VAGY a BME Gép- és Terméktervezés Tanszék, 1111 Budapest Műegyetem rkp. 3. postacímre levélben elküldte.

Várjuk jelentkezését a rajzi előkészítő tanfolyamunkra és a BME Ipari termék- és formatervező mérnök képzésére!

További információk:

e-mail: felveteli@gt3.bme.hu

Jelentkezési lap: letöltés