Szakdolgozat/diplomaterv témaválasztás terméktervezőknek

Szakdolgozat/diplomaterv témaválasztás terméktervezőknek

Kedves Végzős Terméktervező hallgatók!

 

FONTOS HATÁRIDŐ KÖZELEG! Azoknak a hallgatóknak, akik megszerezték a jogosultságot, hogy a 2019/2020 tanév tavaszi szemeszterében szakdolgozatot vagy diplomatervet készítsenek, 2020. február 05-ig jelezniük kell a témajavaslatot a Tanszék felé.

Szívesen fogadjuk az Ön által ismert ipari cég(ek)től ajánlott szakdolgozat/diplomaterv témá(ka)t. Amennyiben Ön nem rendelkezik ipari kapcsolattal vagy az Ön által ismert ipari cég nem tud a záró dolgozat színvonalának megfelelő szakmai témát ajánlani, a tanszéki honlapon található korlátozott számú feladatok közül lesz lehetősége választani.

Az aktuális választható témajavaslatok megtalálhatóak a tanszék honlapján (Oktatás Diplomaterv/Szakdolgozat  Téma ajánlatok Terméktervezőknek).

Mind a cégtől ajánlott, mind a választott tanszéki téma esetén ki kell tölteni a témajavaslat adatlapot, mely letölthető Word formátuma megtalálható a Tanszék honlapján:

Oktatás Diplomaterv/Szakdolgozat   Témajavaslat adatlap néven.

Kérjük, hogy a választott téma koordinálására kérjék fel a tanszék egyik munkatársát, majd a témajavaslat lapon tüntesse fel nevét a „Témavezető” rovatban. Amennyiben nem sikerül témavezetőt találniuk, akkor a Tanszék által kijelölt oktató fogja segíteni a munkájukat.

A feladatot kiíró cég által kijelölt szakmai vezető nevét a „Külső/Céges konzulens” rovatban kérjük megadni.

A kitöltött témajavaslatokat leadás előtt, minden esetben egyeztessék a témavezetővel és (amennyiben van) a külső/céges konzulenssel is!

  • A terméktervező hallgatók témajavaslatát kérjük elektronikus formában eljuttatni Dr. Szeghő Krisztina tanárnőhöz, a szegho.krisztina@gt3.bme.hu címre küldve.

A témajavaslatok beérkezési határideje:    2020. február 05.

A határidő módosítására nincs mód.

 

Budapest, 2019. november 13.

Dr. Horák Péter

egyetemi docens, tanszékvezető