Szakdolgozat/diplomaterv témaválasztás géptervezőknek

Szakdolgozat/diplomaterv témaválasztás géptervezőknek

Tisztelt Végzős Géptervező Kolléga!

Amennyiben megszerezte a jogosultságot és szeretné elkészíteni szakdolgozatát/diplomatervét a 2019/20 tanév őszi szemeszterében, 2019. szeptember 04-ig jeleznie kell a témajavaslatot a Tanszék felé.

  1. Örvendetesnek tartjuk, és szívesen fogadjuk az Ön által ismert ipari cég(ek)től ajánlott szakdolgozat/diplomaterv témá(ka)t.
  2. Amennyiben Ön nem rendelkezik ipari kapcsolattal vagy az Ön által ismert ipari cég nem tud a záró dolgozat színvonalának megfelelő szakmai témát ajánlani, a tanszéki honlapon található korlátozott számú feladatok közül lesz lehetősége választani.
  3. Mind a cégtől ajánlott, mind a választott tanszéki téma esetén ki kell tölteni a témajavaslat adatlapot, amely letölthető Word formátuma megtalálható a Tanszék honlapján:

Oktatás Diplomaterv/Szakdolgozat  Témajavaslat adatlap néven.

  1. Kérjük, hogy az ajánlott vagy választott téma koordinálására kérje fel a tanszék egyik munkatársát, majd a témajavaslat adatlapon tüntesse fel nevét a „Témavezető” rovatban. Amennyiben nem sikerül témavezetőt találnia, akkor a Tanszék által kijelölt oktató fogja segíteni a munkáját.
  2. A feladatot kiíró cég által kijelölt szakmai vezető nevét a „Külső/Céges konzulens” rovatban kérjük megadni.
  3. A kitöltött témajavaslatokat beküldés előtt, minden esetben egyeztessék a témavezetővel és (amennyiben van) a külső/céges konzulenssel is!
  4. A géptervező hallgatók SZAKDOLGOZAT (BSc), DIPLOMATERVEZÉS A vagy A&B (MSc) témajavaslatát, valamint DIPLOMATERVEZÉS B (MSc) aktualizált feladatkiírását kérjük elektronikus formában eljuttatni Dr. Nguyen Huy Hoang tanár úrhoz, a hoang@gt3.bme.hu címre küldve.

A témajavaslatok és az aktualizált feladatkiírások beérkezési határideje: 2019. szeptember 04.

A határidő módosításra nincs mód.

 

Budapest, 2019. június 19.

Dr. Horák Péter
egyetemi docens, tanszékvezető